OM OS

DRØMMECIRKLER består af Kira Saabye From, psykoterapeut (MPF) og Else-Marie Bierlich, antropolog. Vi arbejder i en syntese af hver vores faglige baggrunde og har lavet drømmekurser sammen siden 2019. 


Vi arbejder praksisnært og oplevelsesorienteret med udgangspunkt i deltagernes egne drømme og temaer og vi bruger naturens forskellige faser som inspiration for den indre proces.

Vi arbejder ud fra ideen om, at drømmeren er ekspert i egne drømme (vi benytter altså ikke drømmetydning), og at drømmene skal mødes og undersøges på sine egne præmisser; kreativt, ressourceorienteret og med respekt for kompleksiteten og drømmenes selvregulerende egenart.


DRØMMECIRKLER er medlem af IASD - International Association for the Study of Dreams - www.asdreams.org

Kira Saabye From, f. 1966


Psykoterapeut med en 7-årig master-uddannelse fra Vedfelt-instituttet, en uddannelse som lægger vægt på arbejdet med ubevidste ressourcer og bygger på læren om de selvregulerende og selv-helbredende kræfter i personligheden. Den kombinerer de bedste egenskaber fra de førende skoler for psykoterapi og selvudvikling, herunder især Jungs drømmeteori, system- og relationsteori.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening og således underlagt faglige og etiske retningslinjer (www.kirasaabye.dk).

Kira arbejder desuden med kommunikation i folkekirken.

Else-Marie Bierlich, f. 1965


Antropolog M.Phil, University of Cambridge og i mesterlære hos WindEagle Kinney-Linton, Keeper of the Delicate Lodge Teachings, New Mexico, USA siden 2006. Else-Marie afholder løbende ceremonier og underviser i forløb der tager udgangspunkt i oprindelige folks praksisser og forståelser om menneskets forhold til naturen og sig selv.

(embierlich.dk).

Fotos: Dot Severine Nielsen