UDTALELSER

Drømmeforløbet hos Else-Marie og Kira har været en vidunderlig øjenåbner.

Drømmene har altid været hos mig og at arbejde med dem i en cirkel med andre mennesker har været en hjerteåbner.

Else-Marie og Kira skabte et trygt rum, som har været rørende, mytisk, sårbart, sjovt og virkelig terapeutisk. Jeg har det med forløbet som Majbritte Ulrikkeholm synger så smukt: “Jeg finder det sted i mit hjerte, hvor jeg er modig og stærk - nu slår jeg døren op, nu tager jeg livet ind, nu lader jeg hjertet flyve vidt omkring”.

Jeg skal helt klart med på næste hold.


Astrið MouritsenEfterår vinter forår og tidlig sommer. Årets forløb fra lys til mørke til lys igen - aldrig har det været så stærkt som dette år fordi jeg har været i Drømmecirkel. Fortællingen, drømmerejsen, tegningerne og analyse giver hver deres del til cirklen. Jeg har følt mig samlet på ny hver gang. Tak for et dejligt år.


Hanne HauerWaou - her har jeg virkelig fået mange vilde ah-ha oplevelser. Begge har de en kæmpe viden og er mega dygtige - og jeg vil anbefale det til alle og enhver, der er nysgerrige på sig selv og sine drømme.


Trine Mette JohansenVinter-drømmegruppen er ren magi! Else-Marie og Kiras  kloge og nænsomme guiding gav mig dyb indsigt i mine drømmes potentiale til at skabe mening, sammenhæng og retning i mit liv.


Tina JensenI Drømmecirkler mærkede jeg værdien af at være en del af et håndholdt ceremonielt rum. Kira og Else-Maries nænsomme koreografi og store fælles erfaring, mindede mig om mit eget intuitive tilhørsforhold til en større fortælling og tilknytning til naturens suveræne og kraftfulde cyklus.

Jeg oplevede værdien af gentagelse og fornyelse, og værdien af den cirkulære forbundethed og dybe timing der er mellem vores drømme og det vågne liv - lys og mørke. Tusind tak.


Nadja Liv LehnDet har været en meget indsigtsfuld og inspirerende rejse at være med i Kira og Else-Marie’s drømmecirkel. Kiras rolige stemme i de dybdegående meditationer og drømmerejser har hver eneste gang været lige det jeg havde brug for. Det kombineret med Else-Maries inspirerende indlæg med viden om den indianske visdom og tradition satte rammerne for at vi kunne dykke ned i vores underbevidste skatte og drømmenes verden på en ny måde. Hver gang åbnede det op for nye perspektiver på hvad min intention for den næste måned skulle være og bagudrettet hvilken læring jeg havde fået af den forgangne måned. Både Kira og Else-Marie er nogle dygtige og nærværende lærere og facilitatorer, som har blik for såvel den enkelte som for gruppen og cirklen som helhed. Jeg kan kun anbefale forløbet, hvis du længes efter at forstå dig selv og den verden du er igennem din underbevidsthed og drømmetydning. Mange tak for et meget healende og transformerende forløb, som jeg aldrig vil glemme.


Laura KvorningDet har været et spændende år, hvor vi kunne drømme stort og vildt og inderligt og underligt og dele det hele med en god flok. Tak fordi I har holdt energien høj i gruppen med gode redskaber, ro til fordybelse, plads til at se og højt til loftet. Det har været en rejse, som har givet adgang til det underbevidste og ny viden om hvad vi står for her i verden.


Lisbeth Eckhardt-HansenGuidede meditationer og arbejdet med scener fra nattens drømme åbnede tilsammen op for en brønd af billeder og informationer om det kollektive og min egen vej i livet. Gennem individuel refleksion, genfortælling og dialog i gruppen kunne jeg få øje på mønstre, forhindringer og muligheder jeg ikke er i nærkontakt med i mit hverdagsliv.
Else-Marie og Kira er et formidabelt og generøst makkerpar.


Bjørg Elvekjær